Collega’s zangers gezocht
Mk St. Remigius Klimmen
Zing mee
Mannenkoor 1956 - 2024
f
Mk St. Remigius aangesloten bij:
Zingende mensen gelukkige mensen
“ Zingende mensen, gelukkige mensen!” dit motto hebben de zangers van Sint Remigius Klimmen al meer dan een halve eeuw in de praktijk gebracht. Kom met ons mee op virtuele reis door ontstaan en levensloop van 50 jaar mannenkoorzang vanaf het Balkon van Limburg.
1956 - 2016
Mannenkoor Sint Remigius zingt rond in Limburg. Met een zeer gevarieerd repertoire, niet alleen wat men van een mannenkoor verwacht, maar in veel moderne talen zwerven wij door Europa en de rest van de wereld.
Ons repertoire omvat opera en operette werken, musicalsongs, volksliederen en andere karakteristieke werken uit mediterrane landen, Oost Europa en zelfs Afrika. Uiteraard ook Limburgs dialect. Wij maken ook deel uit van het Heuvelland Projectkoor dat met 300 zangers EEN uivoering per jaarverzorgd. Een mogelijkheid voor mannen die alvorens zich te binden eerst eens willen proberen of zingen wel iets voor hun is.
Bij Remigius wordt zingen blijdschap voor zangers EN publiek
Iets voor U Een uitdaging voor Jou??
Ons repetitielokaal: GrandCafé Klumme is nu Klimmenderstraat 8, 6343 AC Klimmen vakkundig verbouwd Meer weten over het koor en onze toekomst? mail naar thieug@ziggo.nl nl of bel naar Thieu Geurts 045-4053189
Remigius zoekt mannen !
Het gaat goed met het koor
Mannenkoor Sint Remigius, opgericht in 1956 kan best nog wat zangers gebruiken. Het koor van veertig zangers repeteert elke vrijdagavond in verenigingslokaal GrandCafé Naast het serieuze zanggedeelte wordt daar ook tijd ingeruimd voor gezelligheid na afloop.
ALLE mannen zijn welkom, want wie kan praten kan OOK zingen.
Lees onze:
zingende mensen
gelukkige
mensen