Club van Vijftig
Mk St. Remigius Klimmen
Club van 50
Mannenkoor 1956 - 2024
Verschenen Edities op nr.
"De Club van Vijftig is niet meer" Klik op een van de hieboven weergegeven logo’s om een van de oude edities in PDF formaat te openen. "Leve de Vrienden van Remigius" Zie pulldownmenu “Vrung va Remigius” tablad: Vrienden van Remigius.
Club van Vijftig: de draegers van os jubileum
Op initiatief van enkele enthousiaste leden zag in 1998 deze “jubileumsteunclub” het levenslicht. Doelstelling van deze club was en is een wezenlijke bijdrage leveren aan het 50 jarig jubileum van Mannenkoor Sint Remigius
Drijvende krachten achter de Club van Vijftig waren Sjir Pisters voorzitter, Gied Nicolaes secretaris, Jo Duyzings en Hub Theunissen Penningmeester. (zie foto v.l.n.r.)
Beste leden van de "Club van Vijftig", Midden in de euforie van ons gouden jubileum schrijf ik deze afscheidsbrief. Sinds 1998 kunnen wij op de steun van velen van jullie rekenen. In de tussenliggende periode is jullie aantal gestegen tot meer dan HONDERD. Dan zitten er ook nog enkele "Vrienden" in de wachtkamer om mee te komen helpen. Als we kijken naar de inspanningen, die door jullie verricht zijn, en het geweldige resultaat waar wij als koor,door deze Club van Vijftig, mee verwend worden, zijn bestuur en leden geruime tijd heel stil. 't Idee van een "supportersclub” van Vijftig was geweldig, de samenwerking en de onderlinge band fantastisch. Het zou toch zonde zijn als na afloop van ons schitterende jubileumfestijn deze club "ter ziele” zou gaan. In overleg tussen de besturen van de Club van Vijftig en het mannenkoor namen wij samen het besluit om dit initiatief voort te zetten. Een afvaardiging van de Club van Vijftig en een afvaardiging van het mannenkoor vormen samen het bestuur van de nieuwe ondersteuningsclub: " DE VRIENDEN VAN REMIGIUS" Natuurlijk hopen wij, dat vele clubleden samen met ons de overstap maken, en tot in lengte van jaren lid blijven van deze vriendenclub. Voor de financiële ondersteuning, die wij als mannenkoor “Sint Remigius” niet kunnen missen, zullen wij zeker iets terug doen in de vorm van privileges en reducties bij activiteiten. Onder ’t motto: Zingende mannen kunnen niet zonder " Vrienden & Vriendinnen" wensen wij alle leden van de Club van Vijftig en de “Vrienden van Remigius” nog fijne hoogtepunten in dit gouden jaar toe en nog vele jaren "samen met elkaar". Met zangersgroet, Jo Bertholet, voorzitter Mannenkoor “Sint Remigius”
f
Mk St. Remigius aangesloten bij:
Zingende mensen gelukkige mensen
Lees onze:
Standaard instelling PDF weergeven in (bv) 110% - Open uw “Adobe Reader” Om hierin het formaat aan te passen doe je het volgende: - Kies bewerken - voorkeuren - Selecteer onder Categorieën de optie Paginaweergave - Onder standaardindeling en - zoomfactor kies je bij in-/uitzoomen het gewenste % Deze gegevens worden vastgehouden (ook na afsluiten van de computer)